Про Нас – Antril Team

Привіт дорогий читач, я Олександр керівник і засновник агенції цифрового маркетингу Antril Team. У цьому розділі спробую дуже коротко розповісти про себе та Antril Team.

2004 рік – закінчення Харківського Національного Економічного Університету.

Факультет – Економічна Інформатика.

Спеціальність – автоматизовані системи управління, простими словами – інженер комп’ютерної техніки та програміст. 

На момент закінчення універу робота в сфері ІТ не здавалася привабливою, набагато більше цікавила робота у фінансових установах.  

Дуже подобалося як виглядають банкіри і здавалося, що всі банкіри богаті люди ? . 

Банківська справа здавалася гарним та перспективним напрямком розвитку. Так мій шлях звернув з ІТ і привів мене на посаду кредитного експерта малого та середнього бізнесу у відомий для України – Приватбанк. Отримані знання у фінансовій сфері, взаємодія з керівниками малого та середнього в майбутньому відіграють дуже важливу роль, але про це пізніше. 

Фінансова криза 2007 – 2008 року чітко продемонструвала, що потрібно згадати, про свою основну освіту і починати свій шлях в ІТ. Саме 2008 рік можна вважати початком проекту Antril Team. В 2008 році приходить розуміння, що заробляти можливо і потрібно, використовуючи інтернет та сучасні інструменти цифрового маркетингу. 

2008 рік на світ народжується проект під назвою “Кредит Брокер Україна” скорочено “КБУ”.

Я навчився конкурувати проти великих корпорації з мільйонними бюджетами, саме на цьому етапі я усвідомив, як важливо вірити у свій проект, як важливо мати психологічну підтримку.  

Допомагаємо перемагати великі корпорації та не втратити віру у власні сили. Ми для клієнта все – на певних етапах, навіть психолог (подумати треба).

Я виступав фінансовим радником потенційних позичальників і проводив консультації клієнтів, які шукали найкращий для себе банк. 

Я був мега впевненим у своїх знаннях фінансового ринку та його підводних каменях, спав і бачив як я буду допомагати клієнтам уникати фінансових проблем, і як результат – буду гарно заробляти. Трохи згодом я сформува потужну команду зі своїх колишніх колег з банку і всі ми разом допомагали клієнтам, а не банкам. 

Моя впевненість підганяла мене, тому щоб не втрачати час, я найняв команду крутих і дорогих на той момент спеціалістів. Вони розробили корпоративний дизайн, зробили сайт, та мали провести рекламну кампанію. Я віддав їм майже всі гроші, які на той момент мав, але виявилось, що клієнтів на мої послуги немає. За три місяці я не отримав жодної заявки.

“Ваші послуги нікому не потрібні і гроші закінчилися” – такі слова я почув від команди, яку наймав. В результаті я залишився сам на сам зі своїм проектом і мінусовим балансом на кредитній картці. Все фінал?! 

Ні не фінал, а лише початок, справжньої дороги у світ дійсно крутого цифрового маркетингу. Моя впевненість мене не залишила, адже я мав величезну підтримку коханої дружини. Вона так само як і я – інженер-програміст і теж працювала в банку.

В майбутньому її досвід так само, як і мій, допоможе нам і Antril, але про це іншим разом.

Маючи в кишені лише подаровані на день народження гроші, я приймаю рішення рекламувати проект самостійно. Від самого початку я почав активно оновлювати свої знання, як про Веб Дизайн так і про цифровий маркетинг того часу. 

Вже через пів року я буду мати Кол центр, в якому будуть працювати 8 консультантів, а щоденний потік клієнтів буде рахуватися десятками клієнтів. 

Щомісячний рекламний бюджет за рахунок прибутку зріс з 300 доларів США  до 3000. Бренд почав викликати увагу не лише клієнтів, але і банків. Щодня ми отримували десятки пропозиції про співпрацю від різних банків. 

Оперувати фінансовими пропозиціями десятків банків набагато приємніше ніж продавати клієнту послуги одного банку, це відчула і команда, і клієнти. Все розвивалось дуже швидко і успішно. Я мав невеликий рекламний бюджет і легко конкурував з пропозиціями банків. 

“За рахунок чого я зміг отримати такі результати розповім іншим разом, але це буде цікаво і корисно. Для більшості молодих компаній, які хочуть посунути з ринку старі неповороткі корпорації це буде корисно. 

Підпишіться на розсилку кому цікаво. 

Звертайтеся до нас обговоримо Ваш проект, щоб не втрачати час”.  

 

Листопад 2013 – Революція Гідності.

Все розвивалось прекрасно рівно до початку Майдану. 

Майдан змінив все. Банки пригальмували кредитування, фінансові консультації стали неактуальними. Вся увага кожного українця була прикута до подій на Майдані. 

Вся наша команда активно включились у процес підтримки Майдану, ми плекали надію, що після перемоги Майдану, почнуться кращі часи. 

Ми включились у процес інформаційної війни на боці “Революції Гідності”. Наше завдання полягало у руйнуванні фейків проти Майдану та популяризації руху протесту.  

Головним полем спротиву на той момент стали соціальні мережі. 

На допомогу прийшли знання та вміння у сфері цифрового маркетингу. За власні кошти ми рекламували правдиву інформацію про ті події. 

Цього разу довелось боротися проти великих медійних компаній, які намагалися дискредитувати рух протесту. Креативність та розумне керування рекламним бюджетом давало гарні результати. Багато постів у соцмережах досить швидко ставали вірусними, пости розліталися мережею і перетворювалися на хіти. 

Тотальне порушення  наших авторських прав на той момент дозволило залишатися в тіні, адже  ніхто до кінця не розумів з кого все починалося. 

Ті події поселили в душі Віру, Надію та безмежну повагу до власної нації. Герої майдану надихали і мільйони Українців, які стали активними учасниками тих подій тільки підсилювали це відчуття неймовірної Гордості за незламний Український дух!

Березень 2014 року.

Анексія Криму та початок АТО, зруйнував ілюзію про швидку перемогу “Світла над Темрявою”. Ми всі розуміли, що почалася війна. 

На початок 2014 року проект фінансових консультацій “Кредит Брокер Україна” скорочено “КБУ”, припинив існування. Компанія ліквідована, співробітники звільнені.

В сухому залишку залишились знання і частина команди здатної деякий час працювати на волонтерських засадах. Настав час пошуку нових ідей, які можуть допомогти не лише нам, але й Україні. 

Спираючись на досвід, отриманий у інформаційній війні часів “Революції Гідності”, ми почали шукати нові напрямки застосування знань з цифрового маркетингу та веб розробки. Також додається напрямок захисту роботи веб сайтів та інтернет спільнот від атак з боку російських ботів.

В 2014 році залишки попередньої команди почали допомагати невеликій інтернет спільноті у Фейсбук Віче НСН. Вони повірили в нас, ми повірили в них. Ця співпраця триває і зараз.

Від ідеї до мільйону читачів, виросла аудиторія проекту. 

1 000 000 – читачів у Фейсбук. Більше 10 активно працюючих інформаційних веб сайтів. 

Виділені Сервери в Україні, США, та ЕС.

Щомісячно сайти проекту, які ми обслуговуємо перевищує 20 000 0000 переглядів, 

з понад 50 країн світу. 

 

На сьогодні проект приймає активну участь у формуванні свідомості громадян України, виступає потужним безкоштовним інформаційним майданчиком для громадських активістів, Збройних Сил України, волонтерів та сприяє поширенню інформаційного впливу України в соціальних мережах. 

Antril Team – Ваш потужний партнер у соцмережах та SMM. 

Маєте амбітні цілі звертайтесь.

Antril Team – для Віче НСН. 

Веб Розробка, захист тв безперебійна робота сайтів, монетизація трафіку, організація рекламних кампаній у Соцмережах. 

2017 рік – відкриття філії Antril Team у Варшаві під дахом одного з польських бізнес інкубаторів. На цьому етапі ми відкриваємо для себе країни ЄС і звісно Польщу.  

Вся соціальна активність залишається в Україні, а в Польщі ми концентруємось лише на комерційних проектах.  Активно працюємо в напрямку веб-розробки, цифрового маркетингу та SMM. Польща та країни ЕС. Робота у бізнес-інкубаторі дає можливість швидко та безпечно відкрити для себе ЕС. 

 

За час роботи філії успішно реалізовано 64 проекта для малого бізнесу. 

 

З 2022 – відкриття філії Antril Team у Португалії. 

Початок активної роботи з комерційними проектами в США, Канаді, Бразилії. 

Веб Розробка, захист роботи сайтів, монетизація трафіку, організація рекламних кампаній у Соцмережах та SMM. 

Активно допомагаємо легендарним захисникам України. Спочатку за рахунок власних ресурсів, але з часом приходимо до розуміння, що війна в Україні затягується і потрібно допомагати більше ніж ми можемо.

Починаємо включати інструменти цифрового маркетингу для залучення допомоги ЗСУ.

За власний рахунок організовуємо рекламну підтримку для зборів волонтерів, завдяки чому вдається зробити мільйонні збори і збільшити допомогу України.   

Обираючи Antril Team – можете бути впевнені. 

Ми надійні, креативні, стабільні та потужні. 

Більше ніж гроші ми цінуємо дружні стосунки, взаєморозуміння головна передумова успішної співпраці. Звертайтесь будемо раді знайомству. 

Антріл – створений, щоб допомагати!

Мрій. Плануй. Дій! Не соромтесь попросити допомоги, звертайтесь за консультацією прямо зараз!

 

З повагою Олександр SEO Antril Team

Реопост

Мрій. Плануй. Дій !

Не соромтесь попросити допомоги, звертайтесь за консультацією прямо зараз.

Останній пост

Створений, щоб допомагати!

Розсилка новин

Підпишіться на нашу щомісячну розсилку, щоб бути в курсі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

uk

Phone

012-345-6789

Email

enquiries@antril.net